Aktuális híreink megtalálhatóak a facebookon

Kérjük kövessen minket a facebookon ahol közzétesszük a legfrissebb híreinket és napi munkánkat!

Krajczáros Alapítvány facebook oldala

További projektjeink:

Az emlékezet hangja

Naponta 19 órakor a “Magyar takarodó” dallam eljátszása.
Egyedi módon élőn tartani Székesfehérvár lakóiban a harctéren maradt felmenőinkre való emlékezetet.
EMLÉKÜK NEM HALVÁNYULHAT EL. TEGYÜNK ÉRTE KÖZÖSEN:
TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00386 projekt.

Emlékezet a Hősökre 1914-1918 – Ecsettel a Békéért
Egy számomra újszerűen közelítő, másoktól ellesett (elcsent) megoldással tervezem mostantól (mintegy 3-5 hónap alatt) bemutatni az I. vh. centenáriuma alkalmából 2014-ben megkezdett és a 2019-ig tartó projektünkben már közreműködött művészeket és az általuk eddig készített remek alkotásokat. Egyben bízom abban is, hogy ennek nyomán minél többen el fognak látogatni az érintett művészek honlapjára, FB oldalára is. Terveim szerint egyben lesz mód az eddigi nemzetközi kiállítás sorozaton készült fotók közül is néhányat megjeleníteni. Persze reményeim szerint akadnak majd újabb vállalkozó szellemű tehetséges magyar és külföldi partnerek, akik – önzetlenül – új szereplőként vagy korábbi segítőkészségüket folytatva újabb képpel kívánják elősegíteni a harctéren maradt katonáink emlékét őrző, küzdelmeiket felidéző törekvéseinket.

Nemzetközi gyertyagyújtási akció – International candle lighting action
Ezen az oldalon 2019-ben immáron 10. esztendeje és a jövőben ÉVENTE, november 11-én 11 órakor esedékes NEMZETKÖZI GYERTYAGYÚJTÁSI AKCIÓ-ra vonatkozó információkat adunk közre illetve várunk a partnereinktől. A projektet az IDÉN is kiegészítettük nemzetközi léptékű EMLÉKFA ültetés és a VÉR VIRÁGA, a PIPACS szimbólumot hirdető programmal is. Legyen Ön is a PARTNERÜNK.